Waterlandziekenhuis inloggen

Dit bericht beantwoordt de vraag van: Gautier Sylvie

In 4 stappen Waterlandziekenhuis inloggen, Eigen medisch dossier inzien digid, Mijn dijklander, Mijn dijklander storing, Mijndijklander, Mijn zol inloggen, Waterland ziekenhuis volendam, Mijn ziekenhuis dossier, Mijn dossier inloggen

1. Welkom bij Mijn Dijklander

https://www.dijklander.nl/inloggen

Hoe kan ik inloggen? U kunt in Mijn Dijklander inloggen als u: Om toegang te krijgen tot uw medische gegevens, logt u in met DigiD en SMS-code of u gebruikt

2. Inloggen

https://mijnnoordwest.nl/

Zie ook:  Www.laudius inloggen

Inloggen. DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren.

3. Dijklander Ziekenhuis – Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Dijklander_Ziekenhuis

In 1988 ontstond het Streekziekenhuis Waterland door een fusie van het Stadsziekenhuis en het St. Liduina Ziekenhuis, dat in augustus 1988 verhuisde naar de

4. Dijklander Ziekenhuis, locatie Purmerend – Zorgkaart Nederland

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/ziekenhuis-waterlandziekenhuis-wlz-purmerend-109690/waardering/pagina9

Ik ben de afgelopen jaren ongeveer 15 keer in het Waterland Ziekenhuis geopereerd. Ben uiterst tevreden over de medische hulp en verzorging.

5. Westfriesgasthuis, Waterlandziekenhuis, officieel verder als …

Westfriesgasthuis, Waterlandziekenhuis, officieel verder als Dijklander

9 jan. 2019 — Het Westfriesgasthuis (Hoorn) en Waterlandziekenhuis (Purmerend) in Noord-Holland Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

6. 24-uurs apotheek Waterland – Purmerend

https://www.24uursapotheekwaterland.nl/

Wanneer u wordt opgenomen in het Waterlandziekenhuis geven wij op verzoek van de Voor de MedGemak app is alleen de eerste keer een inlog met DigiD op

Zie ook:  Www.sns inloggen

5 Vragen over waterlandziekenhuis inloggen

Hoe kan ik mijn medische dossier inzien?

U kunt uw medisch dossier online inzien in uw persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Of u vraagt een papieren afschrift op bij uw arts of zorginstelling. U krijgt alleen de gegevens te zien die over uzelf gaan, zoals röntgenfoto’s en operatieverslagen.

Wat betekent Dijklander?

Een regio waar de dijk een beschermende functie heeft. Het is ook een herkenbare naam die past bij de aard van mensen in Waterland en West-Friesland en de rol van het ziekenhuis.

Wat is een Verwijsnummer?

Bent u doorverwezen door uw huisarts en heeft u nog geen toegang tot MijnCWZ? Dan kunt u een afspraak inplannen met uw Zorgdomein verwijsnummer . … U vindt dit nummer op de verwijsbrief van uw huisarts. Het verwijsnummer begint met de letters ZD.

Zie ook:  Wish zonder inloggen

Welke afdelingen zijn er in het Dijklander ziekenhuis?

D
  • Dagcentrum oncologie.
  • Dagcentrum voor volwassenen.
  • Dermatologie.
  • Dialyse Hoorn.
  • Dialyse Purmerend.
  • Diëtetiek.

Kan ik mijn Elektronisch Patienten Dossier inzien?

Je hebt recht om je medisch dossier in te zien of op te vragen als je dat wil. Vaak kun je het dossier bekijken via het patiëntenportaal van de zorgverlener. Of je ontvangt een (digitale) kopie van je medisch dossier . Per 1 juli 2020 geldt de wet dat iedereen zijn dossier kosteloos digitaal mag inzien .

inloggengids.com Laatst bijgewerkt op: 3 augustus 2022